Graftermeerstraat 57
2131 AB Hoofddorp
Tel: 023-5556670
Neem contact op

  • Verzekeringen Hoofddorp

    Verzekeringen

    Altijd een persoonlijk advies.

  • Hypotheek Hoofddorp

    Hypotheken

    Een financiering die jarenlang voor plezier zorgt.

  • Lening Hoofddorp

    Financieringen

    Duidelijk overzicht van de voor- en de nadelen.

  • Pensioen Hoofddorp

    Pensioen

    Zorg dat u kunt genieten van uw oude dag!

  • Overig Hoofddorp

    Overig

    Zorg dat u kunt genieten van uw oude dag!

Hypotheekadviseur in Hoofddorp

Zodra u zich begint te oriŽnteren op een hypotheek in Hoofddorp rijst snel de vraag welke hypotheek voor u geschikt is. Beide hypotheekvormen hebben eigen voorwaarden en Fiscale aspecten en daarmee voor- en nadelen.

Hieronder staan de beide vormen met meer informatie over de desbetreffende vorm. Wij zijn graag bereid u een toelichting te geven in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis.


Algemene informatie

Bent u nieuw op het gebied van hypotheken en heeft u nog weinig kennis van de verschillende termen dan kan het raadzaam zijn om u eerst meer in te lezen. Wij hebben enkele veel voorkomende begrippen verzameld en uitgelegd, klik door naar de betreffende pagina’s om meer informatie te verzamelen.


Hypotheekvormen

Zodra u zich begint te oriënteren op een hypotheek in Hoofddorp rijst snel de vraag welke hypotheek voor u geschikt is. Elke hypotheekvorm heeft eigen voorwaarden en fiscale aspecten en daarmee andere voor- en nadelen. Op deze pagina ziet u een aantal van de meest gebruikte vormen, kijk rustig rond op de site. Wij zijn graag bereid u een toelichting te geven in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis.Mogelijkheden voor u!

Heeft u voldoende kennis van hypotheektermen en - vormen? Bereken hier de maximale hypotheek die bij uw inkomen past!

Na het zetten van de handtekening stopt onze adviserende rol niet. Wij blijven informeren over diverse mogelijkheden wat betreft rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen en/of verhogingen. Hierdoor zorgen wij er voor dat u tot het einde maximaal voordeel van uw keuze heeft. Naar onze mening is onze adviserende taak pas afgerond wanneer de einddatum van de hypotheek is behaald.

Dienstverlening

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen, leest u dan ons Dienstverleningsdocument voor hypotheken.

Woont u in de buurt van Hoofddorp? Kom langs ons kantoor! Want als u uiteindelijk een keuze maakt uit alle beschikbare hypotheken, wilt u er maar 1. En dat is de beste die er is voor u, nu en later.